вторник, 13 септември 2011 г.

Най-яките Бг короци на Плейбой

Българките са си най-убави и ние им се кефим, та те са си най-яките мацки. Затова решихме да направим една лека класациика с любимите ни бг мацки снимали се за Плейбой.

Камелия си е нещо като наш модел за женски сексапил. Макар и на 40 и в някое безсмислено предаване, по кабеларка Камиту още ни носи следобедна възбуда. А какво тогава да кажем за двукратната и поява гола голеничка при бг чичо Хю и по специално за диска, който вървеше със спйсанието. Диск, с който много десни ръце са изгубили девствеността си.

Златките са онези двете плеймейтки, които бате Милко, чалга терминатора възпя в своя песен: ако те видят Златките… Всяка от Златките сама по себе си не ни кеф много, но когато си представим двете на калъп работата става сериозна. Вярно, че принципно не ни кефи многото силикон, но на златенцата им отива и затова те попадат в нашата импровизирана класацийка.

Н.Л. по известна като Ни Ло, по лична карта Николета Лозанова. Хобита: чалга, футболисти и голи фотоси. Ей на това му викаме класика. Николетка си има доста корици на Плейбой и всичките ни кефят, ама много. В главата може да няма много, но пък в ц*ц*те са доста. Ако ни падне Никито с кеф ще я намачкаме и ще пипнем където има за пипане. Иначе Николета е призната за яко пиче в цяла Европа и е изгряла на корици на Плейбой в 5 различни държави, а и се нарежда сред мацките с най-секси дупета, които сме виждали фейс ту фейс.

Аксиния беше едно момиче провалило се в музикално риалити. След това обаче парадоксално или не тя направи най-сериозна музикална кариера от всички участници в същото риалити. Аксиния си беше супер секси, но силикона я направи просто неустоима, а след това дойде и корицата в Плейбой. Иначе младата певица попада в нашата класация, защото е красива, млада, упорира и пак красива!!!