вторник, 13 септември 2011 г.

Секси спортистки с корици за Плейбой

Сред мацките, които сме подбрали за вас определено има много секси спортистки, който са далеч от отблъскващото, мускулесто женско тяло. Ето ги и тях:

Тори Ан Уилсън започва своята кариера като фитнес модел, а по късно става и професионален кечист. Определено най-сексапилният професионален кечист. Кака Ви Тори се е записала цели два пъти на корицата на Плейбой. Дебюта си прави през Май 2003, а през 2004 отново лъсва на корицата на най-известното мъжко списание. Вторият брой с нейното участие е и един от най-продаваните в историята.

Ашли Харклироуд вероятно е има, което не Ви говори нищо. Тя е тенисистка и определено не е полулярна в света на тениса, не и със своята игра. Мис Харклироуд обаче притежава едно от най-яките тенис дупета и лъсва както майка я е родила в Плейбой през 2008 година. Иначе в света на тениса, най-доброто и постижение е номер 39 в ранглистата.

Мия Сейнт Джоунс е сред най-горещите жени в историята на бокса. А както всички знаем няма нищо по-възбуждащо от физически агресивна и секси жена. Абсолютна класика! Освен впечатляваща боксова кариера Мия прави и впечатляваща корица на Плейбой и макар това да е през далечната 1999 година снимките и са все още много много секси.

Аманда Биърд е пиче, за което със сигурност сте чували. Освен, че защитава животните като се снима гола по списания и отказва да носи животински кожи американката е записала скромно участие на четири поредни олимпийски игри (1996, 2000, 2004 и 2008 година). За да не се запомни само с това тя прибавя 7 олимпийски медала в своята витрина. За капак се пусна и на корица в Плейбой. Лично нас най ни радва снимки на голи мацки и затова игнорираме всички нейни спортни постижения и се концентрираме върху фотосите на Аманда Биърд. Впрочем тя се снима за Плейбой през Юни 2007 година, но за всеобща радост голите и фотосесии не спират до там.