вторник, 13 септември 2011 г.

Известни зайчета на Плейбой

Да си зайче на Плейбой те прави не просто известна а световно известна. Разбира се има и много мацки, който са си известни и с други неща освен, че са носили розовите ушички и ние подбрахме някой от тях за вас.

Памела Андерсън е първото име, за което се сеща всеки себеуважаващ се мъж когато говорим за Плейбой. Леля Ви Памела (всеки остарява) е била на корицата на най-известното мъжко списание цели 12 пъти. През Февруари 90-та година става Плеймейт на година а цели 14 години по късно отново лъсва дибидюс гола . И макар 14 години да не са малки Памела е все така секси и предизвикателна.

Ким Кардашиан е наша любимка. Домашното й порно ни е доставило множество оргазми, а двете и големи приятелки винаги предизвикват у нас едно радостно напрежение. Кака Ким се пусна в Плейбой през 2007, но снимките й в списанието далеч не остъпват на гореспоменатото филмче. Като се замислим обаче Кимчето е известна основно със секс подвозите си и е поредния пример, че секса не просто продава, а продава страшно много.

Кармен Електра определено притежава големи, големи възможност и има три корици при чичо Хю. Всичките са куул, но жена която е секси с дрехи си е секси и без тях. Иначе Карменчето винаги ни е напомняла за култовия лаф, че малко дупе си отива с големи ц**и.

Марч Симспън е сред най скандалните корици, който сме виждали. Кефим се на Хоумър, а той със сигурност се кефи на Марч, но някак си леля Марч не събужда сексуални помисли в нас. А и като се замислим има много други русувани георини с готини дупета като Малката Русалка, Рапунцел, Снежанка и дори Бамби.

Николетка батка. Да бе за Ни Ло говорим. Ние и се кефим щото става отпред и отзад, дори и настрани бихме я пробвали. Вярно не е световна звииизда, но пък има корици в 5 различни страни в Европа и затова решихме, че секси дупет на Николетка заслужава да ми отделим 2-3 реда в тази статийка.