сряда, 14 септември 2011 г.

Двойна доза сексапил в септемврийския Плейбой

Новият Playboy е на път да сбъдне любимата фантазия на всеки мъж - две момичета, и не просто момичета, а секси мацки. Това са подгласничките на Miss Playmate 2011 - русата Галя брюнетката Моника - просто класика . Двете мадами определено са влезли без проблем в ролята на гореща дамска двойка и привличането между двете си личи от километри. Както се казва сексуалното напрежение може да се разреже с нож.

Моника е на 21 години от Дупница, обича истинските мъже и добрия секс, по възможност груб. Фенка е на Алесандра Амброзио, ние също – май ще си паснем. Кефи се на Джейсън Стейтън, ние не му се кефим , но пък има добри филми. Обича големите компании и да купонясва до сутринта, и ние, и ние, може някой път да излезем заедно?

Галя е на 19 години от Стара Загора, дай боже още много такива 19-годишни мадами. Била правила секс на АТВ в движение, ние не сме, но понеже тя е опитна в тази сфера бихме се пробвали, ако Галка ни води в това екстремно изживяване. Джена Джеймисън и е модел за подражание, евала !!! Ние пък обичаме мацки, които подражават на добре известната Джена. Би се пуснала с кеф до Маями, още една дейност, която можем да свършим заедно с голямо удоволствие. Ако трябва да сме честни обаче, в Галя най ни радва факта, че е непоправима ексхибиционистка. Поклон пред такива жени, дал бог повече като тях.

Абе горещ си е този Плейбой, с тея две мацки с много силикон и прекрасни голи дупета. Ако ни се отвори възможност с удоволствие ще направим един щур купон с двате мацки, русата и брюнетката, винаги сме си мечтали, а до тогава ще разлистваме с тежка въздишка страниците с просто скандалната им фотосесия.